Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 évadzáró

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnóczi Tamás Vezetőedző

 

Kovács Gyula Technikai vezető

 

 

 

 

voyage-evzaro-2011.06.17.-001.jpg

Évadzáró

2011.06.17

voyage-evzaro-2011.06.17.-002.jpg

voucher-001.jpg

 

 

  bajnoczi-tamas-1.jpg

A 2011.06.11.-én pénteken megtartott évadzárón,  Bajnóczi Tamás vezetőedző (képen) évértékelő beszédében felvázolta a Voyage SE vezetőségének a célkitűzéseit a 2011 - 2012-es Budapest Bajnokság I. osztályában induló csapat jelenlévő játékosainak. Érzékeltette és rávilágított arra az útra, hogy a következő szezonban a dobogós helyezés  a kitűzött cél. Mondanivalójában nem csak a pályán, hanem a polgári életben is szigorú elvárásai vannak a játékosokkal szemben. A már szinte profi körülményeknek köszönhetően teljesen jogos az elvárása a vezetőedzőnek.

kovacs-gyula-2006.jpg

Ezek után Kovács Gyula a Voyage SE technikai vezetője vette át  szót. Elsőként az egyesület érintő   legfontosabb kérdést tette fel a játékosoknak, hogy ki az aki el akar, vagy el szeretne igazolni a Sportegyesületünktől. A jelenlévők közül (3 fő igazolt hiányzás) mindenki egyhangúan kitart a csapat eredményes szereplése mellet, és a továbbiakban is itt szeretné a labdarúgó pályafutását folytatni. Ennek tudatában kijelentette, hogy a Voyage SE vezetősége minden játékosunkkal amatőr szerződést kíván kötni, természetesen nagyon humánus keretek közt. Az úgynevezett klubhűséget, és az egységes,  családias légkőr kialakítását fogalmazta meg annak reményében  , hogy csak így tudunk igazi csapatot alkotni és eredményeket elérni. Végezetűl de nem utolsó sorban arról szólt a játékosok felé, hogy adják meg a tiszteletet a saját játékostársaknak ( az új igazolásokra gondolva) mindenkori ellenfeleink  játékosainak,  vezetőinek , valamint a labdarúgó pályának ahol szerepelünk, legyen az akár edző, bajnoki vagy éppenséggel kupamérkőzés.

 

voyage-evzaro-2011.06.17.-001.jpg

Évadzáró

2011.06.17

voyage-evzaro-2011.06.17.-002.jpg

voucher-001.jpg

 

 

A vacsora elfogyasztása előtt,  a kiemelkedő teljesítményt nyújtott játékosok 3 napos, 1 darab kettőágyas, büfé reggeli és vacsorás, Balatonfüredi wellness hétvégét kaptak a Hotel Annabellába  a Voyage SE tulajdonosától..

 

 

 

 

 

 

 

   

 

A 2011.06.11.-én pénteken megtartott évadzárón,  Bajnóczi Tamás vezetőedző (képen) évértékelő beszédében felvázolta a Voyage SE vezetőségének a célkitűzéseit a 2011 - 2012-es Budapest Bajnokság I. osztályában induló csapat jelenlévő játékosainak. Érzékeltette és rávilágított arra az útra, hogy az NB III.-ba való feljutás a cél. Mondanivalójában nem csak a pályán , hanem a polgári életben is szigorú elvárásai vannak a játékosokkal szemben. A már szinte profi körülményeknek köszönhetően teljesen jogos az elvárása a vezetőedzőnek

Ezek után Kovács Gyula a Voyage SE technikai vezetője vette át  szót. Elsőként az egyesület érintő   legfontosabb kérdést tette fel a játékosoknak, hogy ki az aki el akar, vagy el szeretne igazolni a Sportegyesületünktől. A jelenlévők közül (3 fő igazolt hiányzás) mindenki egyhangúan kitart a csapat eredményes szereplése mellet, és a továbbiakban is itt szeretné a labdarúgó pályfutását folytatni. Ennek tudatában kijelentette hogy a Voyage SE vezetősége minden játékosunkkal amatőr szerződést kíván kötni,természetesen nagyon humánis keretek közt. Az úgynevezett klubhűséget, és az egységes,  családias légkőr kialakítását fogalmazta meg annak reményében  , hogy csak így tudunk igazi csapatot alkotni és eredményeket elérni. Végezetűl de nem utolsó sorban arról szólt a játékosok felé, hogy adják meg a tiszteletet a saját játékostársaknak ( az új igazolásáokra gondolva) mindenkori ellenfeleink  játékosainak,  vezetőinek , valamint a labdarúgó pályának ahol szereplünk, legyen az akár edző, bajnoki vagy éppenséggel kupamérkőzés.

A vacsora elfogyasztása előtt,  a kiemelkedő teljesítményt nyújtott játékosok 3 napos, 1 darab kettőágyas , büfé reggeli és vacsorás , Balatonfüredi wellness hétvégét kaptak a Hotel Annabellába  a Voyage SE tulajdonosától.